Home

Dave Borghuis

Privacy

Sinds de opkomst van internet altijd geïnteresseerd geweest in invloed deze techniek op de mensen en de gevolgen voor de privacy. De laatste tijd krijgt privacy dankzij de lekken van Snowden en meer recent de AVG meer aandacht, maar voor veel mensen is het nog niet duidelijk wat (verlies van) privacy inhoud.

In 2014 had ik het privacy evenement in Enschede georganiseerd met diverse sprekers zoals Brenno de Winter, Arjen Kamphuis, Douwe Schmidt etc. Al deze presentaties zijn terug te vinden op youtube. Afsluitend was er een ‘privacy cafe’ die goed bezocht werd.

Over privacy en aanverwante onderwerpen heb ik al diverse presentaties gehouden. Wil je graag dat ik bij jouw kom spreken neem dan contact met me op en bespreek de mogelijkheden.

Maker

In eind 2010 heb ik in Enschede makerspace TkkrLab opgericht waar ik nu nog actief bij betrokken ben. Tevens heb ik diverse evenementen bezocht en actief meegeholpen met het opzetten hiervan zoals de Maker Festival Twente en de 4 jaarlijkse hackers campingen zoals SHA2017, MCH2021 etc.

Voor mijn projecten die ik heb gemaak zie ‘Maker projecten’

Piraat

In 2017 was ik kandidaat voor de 2e kamerverkiezing namens de Piratenpartij.

Sociale media

Volg me ook op sociale media zoals: